Mode

Skapa en hållbar och klassisk stil med plagg från Ralph Lauren

Står du återigen framför garderoben som svämmar över av kläder utan att hitta något att sätta på dig? Det här är ett problem som många upplever, men det finns sätt att ordna det på. Genom att skaffa dig klassiska nyckelplagg kan du lättare kombinera dem till snygga outfits.

Klassiska plagg som håller över tid

En mästare på kläder i klassiskt snitt är verkligen Ralph Lauren, den amerikanska kläddesignern. I varumärkets kollektioner hittar du massor av snygga basplagg som är enkla att kombinera med varandra. Hos Thernlunds.se finns ett stort utbud av varumärkets kläder. Du kan med andra ord frossa bland bastoppar av hög kvalitet, stickade tröjor, jeans och accessoarer. Visserligen är plaggen lite dyrare, men de håller också hög kvalitet och kan därför användas år efter år.

Viktiga nyckelplagg

Det kan så klart kännas förvirrande och svårt att veta vilka plagg du ska satsa på, men då finns det några viktiga nyckelplagg som är bra att välja. Investera till exempel i några snygga bastoppar, gärna i vitt och svart. Dessa passar utmärkt under både skjortan och kavajen, men även till shortsen eller kjolen på sommaren. I varje garderob bör det också finnas minst två par välsittande byxor, gärna ett par jeans och ett par mer skräddade byxor. En vit och krispig skjorta är också en riktigt bra investering. Ralph Lauren är också känd för stickade bomullströjor i fantastiskt snitt. Minst en sådan är också bra att ha i sin garderob. Med dessa plagg kan du sedan styla mängder med olika outfits.

Klassiska plagg behöver inte vara tråkiga

Kanske tvekar du inför att skaffa så pass många plagg utan mönster eller andra detaljer? Hos vissa finns en skräck att förlora sin personliga stil och se tråkig ut. Det är inget du behöver vara rädd för. Har du bara en bra bas kan du skapa vilken stil du vill genom att addera roliga accessoarer. En vit bastopp kan upplevas elegant tillsammans med ett vitt pärlhalsband, men samma topp kan även vara tuff tillsammans med stora örhängen och ett statement-halsband. Poängen med klassiska plagg är att du ska ha en tydlig bas som du kan bygga din stil kring.

Värna om miljön och satsa på kvalitet

Visserligen ligger plagg från Ralph Lauren lite högre i pris, men du har ändå mycket att vinna på att investera i dem. Plaggen håller till exempel mycket hög kvalitet, något som gör att de kan användas säsong efter säsong. Det gör att du inte behöver shoppa nytt hela tiden. Att plaggen är tidlösa bidrar också till att de inte känns daterade efter ett tag. Idag måste vi alla dra vårt strå till stacken och tänka på miljön. Att ständigt köpa nya slit och släng-plagg som inte håller är väldigt skadligt för miljön. Klädindustrin är som bekant en stor miljöbov, därför behöver vi lära oss att satsa på kvalitet.

Du kanske också gillar...