Modemärken

Hitta din stil

Tycker du att det är svårt att veta vad du ska sätta på dig på morgonen? Då behöver du hitta din egen klädstil. Med utvalda signaturplagg kommer du alltid att känna dig snygg och se ut som dig själv. Oavsett om du ska arbeta, träffa kompisar eller på fest.

Hitta inspiration

Det första du bör göra är att titta i modemagasinet Elle och bli inspirerad. Titta på kläderna och färgerna. Istället för att du letar efter en särskild stil, så ska du hitta nyckelplagg som du tycker. Vad är det för plagg som du alltid fastnar för? Är det skinnjackor, blommiga byxor, Norge-inspirerade tröjor eller überklassiska svarta byxor? Ringa in alla nyckelplaggen. Du ska både hitta överdelar och underdelar. Bry dig inte om att försöka sätta ihop en stil. Nu handlar det bara om att du ska se vilka kläder som du verkligen gillar.

Skapa en basgarderob

När du har hittat dina nyckelplagg är det dags att skapa en basgarderob. I din basgarderob behöver du ha några färger som du utgår ifrån. Vilka fem färger gillar du bäst? Genom att kombinera dina fem favoritfärger och dina nyckelplagg bygger du upp din egna stil och garderob. För att skapa än mer personlighet bör du också investera i accessoarer som du gillar. Utgå inte från vad som är trendigt just nu, utan leta accessoarerna eller smyckena som verkligen är din stil. Det kan vara hatt året runt, grov klocka till feminina klänningar eller bara ett enkelt guldsmycket. Hitta sedan en väska som matchar stilen.

Du kanske också gillar...