Mode

Klädmärke: Cream

Cream är ett danskt märke med mycket feminina plagg i. Plaggen går ofta i ljusa toner som rosa, babyblått och krämfärgat. Gör en shoppinghelg i Köpenhamn och handla snygga kläder på plats.

Cream

Tycker du om Odd Molly så kommer du troligtvis också tycka om Cream – och vice versa. Creams bas är ljusa skandinaviska färger. Märket vänder sig till kvinnor som tycker om en mer personlig stil. Förutom kläder säljer de också accessoarer. Ett av deras nyckelplagg är deras personligt utformade jeans och byxor. De har också leggings med brodyr längst ner, som har blivit riktiga signaturplagg för just Cream. Deras ytterplagg är alltid välsydda och passar både till vardag och fest.

Shoppinghelg i Köpenhamn

Köpenhamn är ett bra resmål för dig som tycker om shopping, särskilt kläder. Det är mysigt att strosa runt i Köpenhamn och titta i klädaffärer. Gillar du märket Cream ska du passa på att shoppa loss när du åker till Köpenhamn. Det som också är bra med Köpenhamn är att centrum är ganska koncentrerat och litet. Du kan lätt gå mellan restauranger och affärer utan att behöva åka kollektivtrafik. Läs resemagasinet Vagabond, så får du mycket inspiration inför din Köpenhamnresa.

Du kanske också gillar...