Mode

Klädmärke: Odd Molly

Odd Molly är ett favoritmärke bland många svenskor. Det är ett märke för tjejer som gillar en personlig feminin stil med allmogeinfluenser.

Odd Molly

Odd Molly skapades 2002 av Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt. Det blev väldigt snabbt ett populärt märke. Kläderna säljs både i Sverige och utomlands. Största marknaden är Sverige. Odd Molly satsar inte primärt på de senaste trenderna, utan har en egen stil med mycket blommor, lite allmoge och mycket feminina klänningar i bomull. I tidigare kollektioner använde de också mycket sidan. Äldre kollektioner av Odd Molly finns fortfarande på begagnatmarknaden och vissa plagg är mycket eftersökta. Ett nyckelplagg hos Molly är velourklänningen. Så gott som varje år kommer det ut en ny modell av en velourklänning. Ett av deras mest populära plagg är deras distinkta cardigans som lätt känns igen. Ett tredje signaturplagg är den utställda bomullsklänningen som funnits i många år.

Fint vardagsmärke

Du hittar kläder för både vardag och fest hos Odd Molly. Det är ett lite finare vardagsmärke. Deras cardigan är ett riktigt favoritplagg som bärs till vardags av många kvinnor. Det är ett märke som både finns på Stockholm Fashion Week och ute på arbetsmarknaden.

Du kanske också gillar...