Mode

Trendigaste plaggen för herrar

Trender kommer och går hela tiden, vilket gör att många män tycker det är svårt att hålla koll på vad som är moderiktigt just nu. I det här inlägget har vi därför valt att fokusera på mode för män och ger dig tips på några av de mest trendiga plaggen för herrar just nu.

Hoodien

En hoodie kan också kallas för en luv- eller huvtröja. Förr i världen var hoodien något som många ansåg vara för avslappnad för att kunna vara ett trendigt plagg. Men nu är det annorlunda och hoodien är ett av de trendigaste plaggen du kan bära. När du söker efter hoodie för herr i din valda sökmotor kommer du snabbt att upptäcka att det finns en hel del snygga hoodies att välja bland från olika märken och i olika färger.

Väst

Ett annat exempel på ett väldigt trendigt plagg just nu är västen. En väst är snygg att bära ovanpå din vanliga tröja. Västen kan användas både för att vara trendig och för att hålla värmen. Den sorts väst som är trendigast just nu är den stickade västen. En annan sorts trendig väst är en dunväst eller en väst som är fylld av ett annat värmande material. Oavsett vilken väst du väljer kommer du att hålla dig trendig.

Tracksuit

En tracksuit är en tvådelad mjukisdress. Det är lätt att tro att dessa endast skall bäras på hemmaplan eller när du tränar. Det är trendigt det med, men numera är det även fullt moderiktigt att bära dem till vardags. Tracksuits är särskilt populära bland de som har en streetstyle. Streetstyle är en sorts klädstil som är inspirerat av modet du finner på gatorna i olika förorter.

Kavaj

En kavaj är något som alltid funkar, särskilt när du känner att du vill vara extra proper och fin. En kavaj är både värmande och moderiktig. Det finns kavajer i olika modeller och färger. Om du vill vara ett riktigt modelejon ska du satsa på att köpa en tvådelad kostym där du både får med en kavaj och ett par matchande kostymbyxor till. Det som är bra med tvådelade set är att de är enkla att variera med andra plagg. Du kan till exempel välja att bära dina kostymbyxor med en enkel skjorta och ta på dig kavajen om du ska iväg efter jobbet på en after work eller liknande för att bli mer festklädd.

Du kanske också gillar...