Mode

Plagg och accessoarer du inte får missa sommaren 2021

Nu är sommaren nära och det är hög tid att uppdatera garderoben med några trendiga sommarplagg. Om du känner att det inte riktigt finns pengar till det kan du alltid se om du har något du kan sälja. Att sälja diamanter och guld är en bra idé. Det är väldigt enkelt att göra det. Du beställer ett brev som du lägger dina värdesaker i och skickar tillbaka. När diamanterna har värderats får du ett prisförslag. Om du accepterar det kommer pengarna omgående in på ditt konto. Du kan också alltid sälja plagg som du inte längre använder för att finansiera din nya sommargarderob.

Blommig kostym

Ett riktigt statementplagg som du inte får missa i sommar är den blommiga kostymen. Satsa på en kostym med stora blommönster. Du kan bära både byxan och kavajen separat med andra plagg. Badkläder behövs på sommaren och i sommar är simvänliga baddräkter med grafiska uttryck något som är trendigt. Satsa på en randig baddräkt, det är ett modernt mönstermotiv. När det är riktigt varmt kan det vara härligt att ta på dig en kaftan. Den är lätt och luftig och går att bära både på stranden och hemma. Det är enkelt att variera en kaftan med olika accessoarer.

Stråhatt och keps

En stråhatt är bara något du måste ha när du ska vara på stranden. Förutom att den är supertrendig är den ett väldigt bra skydd mot solens starka strålar. Du kan matcha stråhatten med en vit skjorta och ett par snygga shorts. En annan huvudbonad som har upplevt renässans är kepsen. Den passar både till lata dagar på stranden eller till en mer dressad urban look. Den är också perfekt att dra på dig om du har en dålig hårdag. En annan accessoar som är på tapeten i sommar är sjaletten. Du kan bära den på huvudet eller runt halsen som en scarf.

Trädgårdsstilen är väldigt trendig

Den klassiska träskon har gjort comeback och det är en sko som du kan bära till lite vad som helst. Träskon funkar lika bra till klänningen som till ett par skräddade byxor. Gummistövlar syns också på modescenen i sommar. Matcha gummistövlarna med hängselbyxor och en sjalett eller keps. De går också utmärkt att ha till en klänning eller kjol.

Linne i naturnära nyanser

Den hetaste färgskalan i sommar är de jordnära tonerna. En linneklänning eller linneskjorta i en naturnära nyans är perfekt att satsa på. Linne är ett material som är både bekvämt och supertrendigt.

Du kanske också gillar...