Mode

Investera i basplagg när hösten kommer

Nu när hösten snart är här är det ett bra tillfälle att uppdatera basgarderoben. Det finns många fina och tidlösa plagg som du kan satsa på. Att ha några värdefulla komponenter i garderoben som håller över tid är verkligen värdefullt. Att ha allt från stilrena blusar och en klassisk skjorta till en svart kostym är oumbärligt i många lägen. När du har bra basplagg har du alltid något att ha på dig. Det finns nu mycket fina kläder för dam som passar perfekt att fylla höstgarderoben med.

Bra baskläder att investera i

Att ha en ribbstickad kofta med V-ringning är ett utmärkt val till basgarderoben. Stickat är en stor trend i höst så det är perfekt att köpa en kofta nu. Dessutom så fungerar koftor mer eller mindre alltid, oavsett tillfälle. Att ha en kortärmad vit blus med lite volangprydda ärmar är något som verkligen är värt att satsa på. Den kan du bära till jeans både på jobbet och till festligare tillfällen. En vit linneskjorta är också väldigt bra att ha. Om du inte vill ha en vit kan du alltid satsa på en randig bomullsskjorta som är i en oversize-modell. Då får du en mer avslappnad siluett. En kjol i midilängd, helst i svart satin, är perfekt. Det är också ett sådant plagg som går att ha på jobbet och festen. Den är enkel att klä både upp och ner. En annan kjol som är värd att investera i är en stickad kjol eller en stickad klänning. Ett sådant plagg kan du ha när hösten övergår till vinter. Om du inte redan har en finstickad tröja kan det vara värt att leta efter en sådan eller en tröja i ett annat material som är lite tjockare. En randig tröja som både har krage och slits är en väldigt snygg och användbar modell. Om du letar efter en bra basklänning är en lång skjortklänning perfekt. Det är också ett sådant perfekt plagg att enkelt kunna klä både upp och ner med olika accessoarer och skor. Jeans har en given plats i en basgarderob. Det viktiga är att du hittar en modell som du verkligen gillar och som sitter perfekt på din kropp. Ett annat par byxor som är enkla att styla med olika överdelar är ett par dressade svarta byxor med slits framtill.

Komplettera basgarderoben med trendiga modeplagg

När du har byggt upp en bra basgarderob kan du med fördel komplettera den med några snygga trendiga plagg. Det viktiga är att du funderar innan vad trendplagget passar tillsammans med i din övriga garderob för att inte riskera att plagget bara blir liggande.

Du kanske också gillar...