Mode

Så får du en lyxig look

Om du snabbt och enkelt vill uppdatera din look från budget till lyx utan att behöva lägga ner massa pengar finns det några smarta knep som du kan ta till. Att satsa på rätt typ av plagg och accessoarer är nyckeln. Att lukta gott är också en viktig detalj i helhetsintrycket av dig. Du kan satsa på en Diesel deo om du vill ha en kvalitativ deodorant som har en doft som associeras med lyx. Oavsett vilka kläder du har kommer intrycket av dig inte att bli bra om din doft inte överensstämmer med din outfit.

Använd strykjärnet eller steamern

En riktigt vit skjorta eller t-shirt ser genast mycket lyxigare ut om du går loss med strykjärnet eller steamern innan du tar på dig plagget. Det gäller egentligen för alla typer av plagg, skrynkliga kläder ger inget vidare bra intryck. Att kläderna passar på din kropp är viktigt. En bra passform kan verkligen göra underverk för hur din look uppfattas. När du ska köpa nya plagg ska du investera i kläder av god kvalité. Skinn, siden och kashmir är material som ger ett väldigt bra resultat om du vill se lite exklusivare ut. Att välja mörka jeans som är utan slitningar är också en bra idé.

Klassisk rock och stilrena smycken

Om du vill ha ett riktigt sofistikerat resultat som ser genomtänkt ut ska du välja ut en färg och sedan bära den från topp till tå i olika nyanser. Att bryta av med en färgglad accessoar är något som aldrig är fel. En outfit bestående av jeans och t-shirt upplevs mer uppklädd om du matchar plaggen med en snygg väska eller några snygga skor. Att satsa på några stilrena smycken eller accessoarer är perfekt. Exempelvis ett armband eller en snygg klocka. Att investera i en klassisk rock är också ett bra val. Den kommer du dessutom att kunna bära länge om du väljer en av bra kvalité. Det behöver inte vara en rock från ett exklusivt märke utan det som spelar roll är kvalitén och materialet. På hösten är det en bra idé att klä dig lager på lager och mixa olika material för att få till en riktig lyxig look.

Du kanske också gillar...