Mode

Så väljer du rätt plagg

De allra flesta är idag mer eller mindre modemedvetna. Reklam för märkeskläder, parfymer och bilder på modeller går att se nästan överallt. Men hur vet man vilka kläder men själv bör köpa?

Välj enligt kroppsform

Ett par raka Dieseljeans kanske ser riktigt snygga ut på modellen som bär dem, men inte lika bra på dig som är lite kurvig. Välj därför inte enligt hur snyggt ett plagg är, utan huruvida det faktiskt ser snyggt ut på dig eller inte. Ett tips är att alltid framhäva dina bästa sidor, oavsett om det är en fin byst, smal midja, kurviga höfter eller långa ben.

Förbättra ditt utseende

Alla är vi fina som vi är, men ibland kan man vilja komma i bättre form. Det kan handla om att gå ner ett par kilon, skaffa bröstimplantat eller att få en fastare kropp. Om man har bestämt sig för att genomgå en bröstförstoring är det viktigt att välja bröstimplantat av hög kvalitet. Det är värt att betala lite extra för, eftersom det gäller din hälsa och säkerhet. Att åka utomlands och nöja sig med bröstimplantat på någon tveksam klinik är aldrig någon bra idé, oavsett hur mycket billigare det skulle vara.

Välj rätt storlek

Ett misstag många gör är att handla kläder åt sitt ideala jag, inte personen man ser i spegeln. Man tänker ofta att man kommer att gå ner ett eller två kilon, så det är lika bra att köpa den mindre storleken. Tyvärr blir det sällan av, utan man sitter där med kläder som känns obekväma eller sitter dåligt för att de är för små.

Välj rätt färger

När du handlar kläder är det viktigt att välja plagg du verkligen gillar. Samtidigt bör man vara medveten om att alla färger inte ser lika smickrande ut på varje person. Om du exempelvis har ljust hår och väldigt blek hud kan det vara bra att undvika för många ljusbeige tröjor.

Mode

Du kanske också gillar...