Mode

Hållbart mode för barn från Gant

Vill du klä ditt barn i snygga kläder som samtidigt håller hög kvalitet och är hållbara? Då är plagg från Gant verkligen att rekommendera. Hos dem finns allt som behövs i en komplett garderob. Vi berättar mer om deras barnkläder här.

Det här erbjuder Gant

Gant är ett amerikanskt varumärke som lanserades redan 1949. Då bestod förvisso kollektionen endast av herrskjortor, men sedan dess har det hunnit hända mycket. Gant tar inspiration till sina kläder från både ledig amerikansk stil och den europeiska mer klassiska stilen. Det ger bekväma plagg av hög kvalitet i bra material. Det tog dock ett tag innan man lanserade Gant barnkläder på marknaden. 1997 kom en linje barnkläder som endast riktade sig till pojkar, men 2006 kom sedan även barnkläder för flickor.

Hållbara och lättmatchade plagg

Vad är det då som är så bra med att låta barnens garderober bestå av plagg från Gant? Jo, dels är plaggen tillverkade i bra material och håller riktigt hög kvalitet och dels är de enkla att matcha. Visserligen håller plaggen ett lite högre pris än barnkläder från de stora kedjorna, men de kan då också lätt ärvas mellan syskon eller säljas vidare till ett bra pris. Idag är det extra viktigt att vi fokuserar på att köpa hållbara plagg till våra barn eftersom modeindustrin är en riktig miljöbov. Satsa därför på hållbara och slitstarka plagg från Gant som håller länge.

Bra basplagg

Vad ska man då satsa på för plagg i barnens garderob? Det bästa är att bygga upp en grund med bra basplagg. Satsa därför på ett antal t-shirts och komplettera dem med några lite tjockare tröjor. Mjukisbyxor för både aktivitet och mysiga stunder i soffan är också ett måste. Ett par sköna chinos eller jeans är också viktigt att ha i garderoben. För festligare tillfällen finns även fina skjortor och klänningar hos Gant.

När det börjar bli kallt ute hittar du riktigt mysiga mössor och jackor av bra kvalitet som verkligen håller värmen hos varumärket. En bra tumregel när man köper plagg till barn är att kläderna ska tåla att lekas i, något som plagg från Gant verkligen gör.

Du kanske också gillar...