Mode

Lyft outfiten med snygga accessoarer

Känns det som att något fattas för att looken ska bli komplett när du klätt dig? Då är det möjligt att du missat att lyfta din outfit med accessoarer. Dessa små men viktiga detaljer kan nämligen göra allt för din stil. Här berättar vi om smarta knep för att piffa till klädseln med hjälp av accessoarer.

Satsa på accessoarer av god kvalitet

Hos kedjorna finns visserligen massor av accessoarer. Problemet med dem är bara att de sällan håller hög kvalitet. Satsar du istället på lite dyrare detaljer så kommer du att kunna ha dina accessoarer för alltid. Hos Accessoryshop hittar du just den typen av accessoarer av hög kvalitet. Där finns allt från väskor i äkta läder till kortfodral, mobilfodral, handskar och nyckelfodral. Är du en av dem som drar upp en gammal och sprucken plånbok när du ska betala? Har du då tänkt på hur den förtar intrycket av din övriga klädsel? Att istället ha ett nätt kortfodral i äkta läder kan göra att hela din look upplevs som mer exklusiv.

Viktiga detaljer i garderoben

För den som inte riktigt vet vilka accessoarer som är viktiga att satsa på kommer här några tips. Du bör absolut ha ett urval av snygga scarves av god kvalitet. Dessa kan nämligen förvandla en vanlig och enkel tröja till något helt nytt. Satsa gärna på material som håller över tid, till exempel siden och ull. Känns det för dyrt? Ett tips är då mellandagsrean där du kan hitta mängder av fynd.

En annan accessoar som är mycket viktig är vardagsväskan. Satsa gärna på en sådan i äkta skinn eftersom den åldras snyggt om du sköter den på rätt sätt. Detsamma gäller också för alla andra detaljer i skinn, till exempel handskar, mobilfodral och korthållare.

Till vintern är en sjal i ylle också en viktig accessoar. Vinterjackor tenderar ju att vara i ganska diskreta färger, till exempel svart eller beige. Med en sjal som en härlig färgklick kan du dock förändra utseendet på din jacka på nolltid. Orkar du inte sticka en sjal själv? Då har Accessoryshop mängder av varianter att välja bland.

Sköt om dina accessoarer

När du lagt lite extra pengar på vackra accessoarer är det säkert viktigt för dig att de håller över tid. Med rätt skötsel fixar du det enkelt. Här följer några tips:

Detaljer i skinn kan behöva dammas av med en lätt fuktad trasa ibland. När du gjort det kan du sedan smörja in dem med någon typ av läderfett. På så sätt håller sig lädret smidigt längre och riskerar inte att spricka.

Sjalar i ylle behöver inte tvättas med vatten speciellt ofta. Enstaka fläckar kan istället torkas bort med en fuktad trasa. Känner du att sjalen behöver fräschas upp? Häng då ut den på vädring. Ylle är nämligen självrengörande när det vädras.

Du kanske också gillar...