Mode

Tights är det perfekta modeplagget

Träningstightsen gjorde entré i modevärlden på 80-talet. Då skulle tightsen matchas med färgglada benvärmare och gympadräkter. Idag ser det annorlunda ut men tightsen fyller fortfarande sitt syfte i löparspåret och på gymmet. Det finns mängder med snygga träningsbyxor för dam som du kan fylla din träningsgarderob med. Oavsett om du vill ha mer mönster och färg eller neutrala färger finns det bra träningstights att köpa. På senare tid har även träningstightsen flyttat in i vardagsgarderoben och blivit ett hett modeplagg. Vare sig du ska på en promenad, löprunda, till kontoret eller till middagsbjudningen är tights ett plagg som du kan bära, speciellt om du vill nå maximal känsla av bekvämlighet.

Ta hand om dina träningstights

När det gäller tights till träning är funktion, passform och komfort viktigt att ta hänsyn till. Det är såklart även viktigt att du tycker att de är snygga och passar din stil. När du tränar ska tightsen kännas bekväma under hela passet. När du ska träna är det viktigt att tightsen är utformade och designade för träning. Det är en fördel om träningstightsen kan transportera bort fukt på ett bra sätt och andas. Du vill helst undvika att bli nedkyld när du tränar. När du har köpt ett par träningstights är det viktigt att du följer tvättråden för att de ska hålla formen och vara snygga under hela sin livslängd. Det finns träningstights som är anpassade specifikt för olika träningsformer. Exempelvis kan det vara en bra idé att köpa ett par tights avsedda för löpning om du springer mycket.

Tights till vardags är perfekt

Att matcha dina tights med en collagetröja i oversize-modell, ett par sköna sneakers och en snygg dunjacka är perfekt nu i höst och vinter. Då är du trendig, snygg och varm. När det är dags för festligare tillfällen behöver du inte ta av dig dina tights. Välj ett par leggings som är mer dressade och som ger en lyxig känsla. Du kan matcha dem med en blus med ballongärmar och ett par snygga klackskor. Det ger en snygg och balanserad look. För att uppnå maximal myskänsla kan du bära en härlig kofta eller en stickad tröja till dina tights. Ett par ribbstickade leggings är perfekt om du ska mysa hemma i soffan. Bekväma skor som sneakers passar perfekt för lediga dagar. Om du vill bära leggings när du ska jobba ska du satsa på en klädd look. Matcha dina leggings med en oversized skjorta, en skräddad kavaj och ett par trendiga ankelboots.

Du kanske också gillar...