Mode

Så stylar du fritidsplaggen

Under några år har outdoor-trenden verkligen bara blivit större. Med coronapandemin fick också fritidsmodet ett uppsving. Om du vill utforska outdoor-livet lite mer och behöver nya funktionella plagg ska du kolla in 8848 altitude och vad som finns i deras sortiment. De har kläder som håller hög funktionalitet samtidigt som de är moderna. Plaggen har en skandinavisk design som är väldigt uppskattad. De har även kläder för olika sporter som cykling. Det är väldigt trendigt att mixa fritidskläder med mer uppstyrda kläder till vardags, på så viss höjer du det klassiska fritidsplaggen till helt nya nivåer.

Kombinera fritidsplagg med vardagsplaggen

Under 2020 blev den bekväma vardagsstilen något som många anammade. Med en smart styling går det att vara riktigt trendig med fritidskläder. En färg som dominerar sommarsäsongen 2021 när det kommer till fritidskläder är gult. Alla nyanser av gult fungerar, allt från ljusaste gult till lysande kanariegult. Du kan använda plagg som går ton i ton. Till vardags kan du absolut mixa dina vardagsplagg med dina fritidsplagg. Du kan exempelvis bära den mer maskulina kavajen tillsammans med en sportiga träningsjacka och till det bära ett par sportiga sneakers. Våga styla med inslag från olika stilar och bli supertrendig. Det går lite emot modereglerna men strunta i det och låt kreativiteten flöda. Sommarkostymen som med fördel kan vara i linne kan du styla med en hoodie i tilltalande färg och snygga smycken för att skapa olika kontraster. Hoodien och sweatshirten kan du också matcha med en sportig kjol.

Mixa och matcha olika material

Du kan också byta ut huvtröjan och bära en snygg finstickad polotröja under vindjacka tillsammans med vindbyxorna för en mer uppklädd look. Ett annat tips är att jobba med lager på lager och mixa olika material och siluetter för att skapa en trendig look. Du kan nämligen uppnå en avslappnad elegans om du väljer ett oväntat material som är väldigt lyxigt på fritidsmodets mest typiska plagg.

Sweartshirtklänningen är en bubblare

En av vårens och sommarens bubblare är sweatshirtklänningen som är ett perfekt vardagsplagg som du kan styla med ett par sneakers eller ett par slip-in sandaler. Det är ett väldigt användbart plagg som du nästan bara måste ha. Bär en lång vindjacka över klänningen om det är lite kyligare ute.

Du kanske också gillar...