Modemärken

Rensa garderoben

Har du fullt med kläder i garderoben, men ingenting att sätta på dig? Det är en riktig klassiker. Då är det dags att du rensar garderoben och investerar i kläder som du verkligen kommer att använda.

Din garderob

Tycker du om att läsa modetidningen Damernas värld och bli inspirerad av andra människors hem och garderober? Sedan tittar du i din egen garderob som är alldeles full med kläder. Inte lika snyggt organiserad som i modemagasinen och kläderna matcher inte heller. Det första du ska göra är att plocka ut alla kläder ur din garderob. Plocka upp ett klädesplagg och fråga dig när du senast använde det. Om du inte har använt plagget under det senaste året kommer du troligtvis inte använda det under det nästkommande år heller. Släng, sälj det eller ge bort dina kläder.

Hel och ren

Förr i tiden talade man om att man skulle vara hel och ren. Det kan vara ett bra motto också när man rensar garderoben. Laga trasiga kläder. Tvätta fläckar. Du kan rentav behöva gå till kemtvätten för att rengöra vissa plagg. Häng inte tillbaka någonting som är trasigt eller inte är rent.

Du kanske också gillar...